aslında yitik değil ama yok sayılan arada kalan ve evin küçük çocuğu muamelesi gören bir kuşaktır 90’lılar kuşağı.
80 ihtilalinin ülkücü hareketin üzerinden bir silindir gibi geçtiği dönem sonrasında tam toparlanma süreci başlamışken 90’lı yılların hemen başında abi bildiklerinin ülkücü harekete en büyük darbeyi indirmesiyle daha 20’li yaşlarına gelmeden çok büyük bir emaneti omuzlarında taşımaya başlayan kuşaktır 90’lılar kuşağı.
ihtilal sonrası yeni başlayan süreçte mahallesinden ilçesine, ilinden bölgesine, lisesinden fakültesine, ocağından genel merkezine ülkücü hareketinin her yerinde olmuş bir kuşaktır 90’lılar kuşağı.
abilerine göre daha şanslı ama rekabet şartlarına bakıldığında rakiplerinin maddi imkanlarının çok gerisinde olmalarına rağmen ocaklarının sıcaklığında herşeylerini paylaşarak hem okumaya çalışan hem de sahada açık kapatmaya çalışan bir kuşaktır 90’lılar kuşağı.
artık yavaş yavaş ülkücü hareketin dümenine doğru yolalan 40’lı yaşlarına yaklaşmış ve hayallerini büyük turan yönünden hiç farklı bir yöne çevirmemiş bir kuşaktır 90’lılar kuşağı.
yitik olduğu zannedilen ama aslında ülkücü hareketin dün gençleri bugün sahibi olma yolunda hızlı adımlarla, güçlü donanımlarıyla hazırlanan bir kuşaktır 90’lılar kuşağı.
evet 70’li yıllarda doğup memleketimizin daha henüz mahalle aralarında çift kale maçların yapıldığı dönemleri son gören 90’lılar bugün memleketi yönetmeye başladılar.
onların üzerlerinden bir ihtilal geçmedi, donanımları önceki kuşaklara göre daha iyiydi.
çünkü okumaları gereken zamanı terörle, anarşiyle değil diplomalarını alarak devletin hizmetine girebilmek için harcadılar zamanlarını.
şimdilerde iktidar müsade ettiği sürece devletlerine olan görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye çalışan bu kuşak önündeki engeller kaldırıldığı vakit “büyük türkiye”nin sahibi ve yönetenleri olacaktır.
dünkü yöneticiler gibi herhangi bir milletin veya kuvvetin sempatisini taşımayan ve özenmeyen 90’lılar hiç bir kişi ve kurumdan icazet beklemeden büyük türkiye sevdasın”na son hızla ilerlemektedir..