Haber Ülkesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener, Erdoğan’ın 8 Mart Kadınlar Günü için yaptığı kadına şiddet konuşmasında, hem AKP’yi hem de MHP’nin yaptıklarını çarpıcı bir dille eleştirdi.

 

Meral Akşener , “Bir müslüman kadına, daha doğrusu bir kadına, namusu, şerefi üzerine iftira atmanın Kuran-ı Kerim’de hangi, ayetlerle lanetlendiğini biliyorsun. Seni milletin huzurunda Allah’a şikayet ediyorum sayın Erdoğan. Ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da, bu mücadeleden dönersem namerdim, namussuzum, şerefsizim.” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, Erdoğan’ın 8 Mart Kadınlar Günü için yaptığı kadına şiddet konuşmasında, hem AKP’yi hem de MHP’nin yaptıklarını çarpıcı bir dille eleştirdi.   Meral Akşener , “Bir müslüman kadına, daha doğrusu bir kadına, namusu, şerefi üzerine iftira atmanın Kuran-ı Kerim’de hangi, ayetlerle lanetlendiğini biliyorsun. […]

Akşener’den Erdoğan’a zehir zemberek sözler(Video)

539 views
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.