Haber Ülkesi

Dinler arası diyalog fitnesi ve ‘The Cemaat’

Dinler arası diyalog fitnesi ve ‘The Cemaat’
Ufuk KELOĞLU
Ufuk KELOĞLU( ufukkeloglu@haberulkesi.com.tr )
24 Temmuz 2018 - 12:16

1960 yıllarından itibaren Vatikan’ın İslama olan sinsi bir planı olan Dinler arası diyalog fitnesini biraz aralamak istiyorum.İlk defa Papa John zamanında 1960 yılların başından itibaren planlaması yapılan bu diyalog safsatası ilk başta herkese gayet barışçıl ve insani bir duygu yaratan Dinler arası diyalog safsatası aslında tamamen İslamın içine sokulan en büyük fitnedir.

Bu projenin savunuculuğunu yapan,örgütlü en sinsi ve en büyük ihanet şebekesi olan fettoşçu ihanet-terör şebekesinin Türkiye’de hayata geçirdiği bu fitne Amerikan uşağı fettoşun bizzat Vatikan’ı ve Papa IV.John Paul’u ziyaret edip elini öpmesiyle hayata geçirilmiş oldu.
Bütün semavi dinlerin İbrahim’i olduğunu ve dolayısıyla hak din olduğunu savunan bu proje Peygamber efendimiz Hz.Muhammet Mustafa (sav) nın Peygamberliğini tanımayan ve kabul etmeyen Vatikan’ın öncülük etmesi ile Müslüman dünyasının kafasını iyice karıştırmak amacı ile oluşturuldu.
La İlahe İllallah demenin yeterli olduğunu savunan fettoşçu ajanlar yıllarca Sevgili Peygamberimizin son Peygaber olduğununu ama Kelime-i Şehadet getirirken Muhammeden Resulullah denmesine  gerek olmadığını alttan alta işlemeye ve savunmaya başladılar ve esas maksatlarını perdelemek içinde Kutlu Doğum Haftasını icat ettiler!
Düşünsenize hangi mütefekkir bu haftaya karşı çıkabilirdi,gerçeği söylediği anda hemen Peygamber ve Din düşmanı ilan edilir korkusuyla alimler bu konuyu dile bile getiremediler.
Vatikan fettoş ve itleri sayesinde sinsi planını yıllarca uyguladı maalesef!

Devletin her noktasına hücre yapılanması ile kanser gibi sinsice giren bu okyanus ötesi ajanlar Diyanet’te acaba ne kadar örgütlendi?fetö ile yapılan iki yıllık ve aslında beş/altı yıllık bu mücadele sürecinde kaç tane it Diyanet’ten atılabildi?Askeriyede Yargıda Emniyette yapılan temizlik bu güne kadar Diyanet’te yeterince yapılabildimi/yapılabilecek mi?Bütün bu sorular mutlaka er geç gerçekten cevabını bulacaktır ve takdir Siz değerli okuyuculara aittir.
Türkiye’nin İYİ olması yolunda Ülkücülük gömleğinin üzerine İYİ ceketi giyen bizler fetö terör örgütü ve ihanet şebekesiyle olan mücadelede Devletimizin herzaman yanındayız.
‘Ali kaybedince aslında bütün iyileri kaybetti’
 bunu biliyoruz ama asla ve asla kaybetmeyi kabul etmiyoruz!
Bizler Cennet mekan Başbuğ’umun son nesliyiz!
İşte o yüzden bütün inandığımız doğrular ve Asil Türk Milleti üzerine and olsun ki
dönersek bu yoldan
GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.