Haber Ülkesi

Game of Thrones oyuncusundan Filistin’e destek

Game of Thrones oyuncusundan Filistin’e destek
12 Aralık 2023 - 13:48

“Game of Thrones” dizisinde Ned Stark karakteriyle tanınan dünyaca ünlü oyuncu Sean Bean, “Filistin’e Destek” mitingine katıldı.

Dünyanın dört bir yanında Filistin’e destek için düzenlenen mitinglere bir yenisi eklendi. Kanada’da düzenlenen etkinliğe Game of Thrones dizisindeki Ned Stark karakteriyle tanınan dünyaca ünlü aktör Sean Bean de katıldı. Oyuncu, mitingde büyük ilgi gördü.

Ned Stark, Filistine destek mitinginde

Yüzüklerin Efendisi’ndeki Boromir ve HBO’nun Game of Thrones dizisindeki Ned Stark rolleriyle tanınan ünlü oyuncu Sean Bean, Vancouver şehrinde düzenlenen Filistin’e Destek mitingine katıldı.

Sean Bean kimdir?

17 Nisan 1959 doğumlu Sean Bean, sahneye ilk kez Romeo ve Juliet tiyatro oyunuyla çıktı. 1995 yılında BAFTA ödülleri törenini sundu. Sean Bean, 1997 yılında Sheffield-Hallam Üniversitesi’nden fahri doktora unvanını kazandı. Özellikle Yüzüklerin Efendisi adlı gişe rekortmeni filmde Boromir’i canlandırarak büyük kitlelerce tanındı. Birkaç sene sonra Truva filminde yine önemli bir karakteri canlandırdı. 2011’de HBO’nun George R. R. Martin’in A Song of Ice and Fire isimli kitap serisinden uyarladığı Game of Thrones dizisinde Eddard “Ned” Stark’ı oynadı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.