Haber Ülkesi

Cüneyt Özdemir, Aleyna Tilki’nin anlattıklarına daha fazla dayanamadı

Cüneyt Özdemir, Aleyna Tilki’nin anlattıklarına daha fazla dayanamadı
03 Ocak 2024 - 17:30

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ‘Korkmuyorum’ diyerek başına geldiğini öne sürdüğü iddiaların tek tek sıraladı. Cüneyt Özdemir’in verdiği yanıt ise gündem oldu.

Şarkıcı Aleyna Tilki, Cüneyt Özdemir Youtube kanalının yılbaşı programına konuk oldu. Başına gelenleri anlatan Tilki’ye Cüneyt Özdemir’in verdiği yanıt gündeme bomba gibi düştü.

İşlerinin engellendiğini söyledi

Cüneyt Özdemir ve Kenan Taş’a konuk olan Aleyna Tilki, uzun süredir işlerinin engellendiğini söyledi. Yılbaşı özel programında konuşan Aleyna Tilki bu yıl 5 konser verdiğini açıkladı.

“Beni bir çöp gibi ortaya attılar”

Özdemir “Sektörel bir sıkıntı yaşıyorsun en az 100 konser vermen lazım” deyince Tilki şunları söyledi:

“Sektörel bir baskı var, benim küfrümü üstüne alınanlar bile piyon. Birileri benim sahne yapmamı istemiyor. Sektörü domine eden insanlar, başka sanatçıları da kayırmak için ben açıkçası… Çok canımı sıkarlarsa başıma nelerin geldiğini de anlatacağım, kaç kere ölümden döndüm, sahnede hiç kimse canımı umursamadı, beni bir çöp gibi ortaya attılar.”

“Savaş muhabirliği yaptık…”

Tilki ölüm tehdidi aldığını ifade ederek, “Ben konuştuğum için bana korku vermeye çalışıyorlar, ben korkmuyorum, konserimde bomba da patladı, prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler, gözümün önünde bir tane adamın bacağı da koptu, sahneye bıçakla biri de atladı… Canımı ortaya atıp çıkardılar saatlerce uykusuz çalıştım” dedi.

O sırada Cüneyt Özdemir kendini tutamayarak güldü ve “Savaş muhabirliği yaptık bu kadar tehlike atlatmadık ya” duygularını ifade etti.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.