Haber Ülkesi

Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra bir arada!

Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra bir arada!
01 Ocak 2024 - 17:36

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına yıllar önce aşk yaşayıp ayrılan Ebru Gündeş ve Kerem Alışık’ın karşılaşması damga vurdu. Konuk olarak programa katılan Kerem Alışık şarkısını söylerken jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş ‘in hemen dönmesi ve ikili arasındaki bakışma programa damga vurdu..

Her yıl olduğu gibi bu yılda O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programıyla ekranlara geldi. Seyirciye keyifli anlar yaşatan yarışmada Ebru Gündeş ve Kerem Alışık bir araya geldi. Konuk olarak sahne alan Kerem Alışık “Gitme Aklım Kalır Sende” şarkısını söyledi. Jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş’in hemen dönmesi ve ikilinin bakışması gözlerden kaçmadı.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında eski aşıklar Ebru Gündeş ve Kerem Alışık duygusal anlar yaşadı. Konuk olarak yarışmaya katılan Kerem Alışık “Hiç ayrılmadık seninle, değil bir sene bir gün bile” sözleri geçen “Gitme Aklım Kalır Sende” şarkısını tercih etti.

Ebru Gündeş’in kısa süre sonra Kerem Alışık’a dönmesi ve ikilinin birbirine bakışları gözlerden kaçmadı. Kerem Alışık’ın şarkısını bitirmesiyle programda keyifli anlar yaşandı. Kerem Alışık, kendisine dönen jüri üyeleri arasından ise eski sevgilisi Gündeş’i seçti.

Aşkları Fırtınalar dizisiyle başlamıştı

1995 yılında ‘Fırtınalar’ dizisinde birlikte rol alan Ebru Gündeş ve Kerem Alışık’ın dizi arkadaşlığı kısa bir süre sonra aşka dönüşmüştü. Kısa zaman içerisinde büyük aşk yaşayan ikili, o dönem dillere destan olmuşlardı. Dizinin bitmesiyle birlikte aşkları da bitmişti. Geçmiş haberlere bakılacak olunursa çiftin ayrılık nedeni kıskançlık olarak biliniyor. 1999’da Milliyet’ten Melek Derman’ın haberine göre;

“Fırtınalar” adlı ilk dizisinin setinde tanıştığı Ebru Gündeş’le kısa ama fırtınalı bir aşk yaşadı. Gündeş hastalık derecesinde kıskançtı. Sadri Alışık gecesinde Sibel Turnagöl ve Kerem Alışık’ın yan yana çekilen fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Bu arada Turnagöl çoktan devreye girmiş ve kafaları karıştıran açıklamalarından birini yapmıştı bile: “Oğlumuz Sadri yeniden evlenmemizi istiyor. Oğlum ne derse o olur. 4 yıllık ayrılığımız süresince ikimiz de evlenmedik. Zaten Sadri bu tür şeylere karşı. Kerem veya ben başka kişilerle evlilik yapamayız.” Bu sözlerden sonra Kerem Alışık ve Ebru Gündeş aşkı fazla uzun süremedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.